Nieuwe collega’s

Dag ouders van de Willem van Oranjeschool.

Volgend schooljaar ga ik les geven in groep 5 en bij de kleuters. Ik heb heel lang in Ede gewerkt en ben nu toe aan een nieuwe uitdaging.
Iets over mijzelf: Mijn naam is Marjan Jansen-van Meijeren. Ik ben getrouwd met Marcel en ik heb 2 dochters. Daniëlle is 19 jaar en Nathalie is 17. Zelf ben ik 48 jaar en ik werk al 26 jaar in het onderwijs!!! Naast het lesgeven probeer ik in conditie te blijven door te tennissen en te hardlopen. Het gaat wel op gezelligheidsniveau! Verder hou ik erg van lezen, aquarelleren en reizen.

Tot volgend schooljaar!
Juf Marjan

 

 

Beste ouders/verzorgers van de Willem van Oranjeschool,

Ik ben Daniël Dijkstra en ik kom volgend jaar op de Willem van Oranje school werken. Ik ben 24 jaar en ik kom uit Aalsmeer. Ik woon nu in Ede, maar ik ben geboren en getogen in Aalsmeer. Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan de CHE. Op dit moment werk ik op de Paasbergschool in Ede. Ik heb voor het beroep leraar gekozen omdat mijn drie interesses in dit beroep terugkomen: geloof, sport en met mensen werken. Ik vind met kinderen werken erg leuk. Als leiding van een jongenskamp van 8 tot 10 jarige kwam ik erachter dat ik een goede klik heb met kinderen. Daar is het idee om meester te worden ontstaan. Ik geloof dat ieder kind even waardevol is, omdat we allemaal door dezelfde Maker zijn geschapen. Mijn streven is dat kinderen door mijn handelen heen gaan beseffen dat zij onvoorwaardelijk geliefd zijn door God. Een quote van Aurelius Augustinus vat dit goed samen: ‘Verkondig het evangelie, desnoods met woorden.’
Mijn hobby’s zijn voetbal en gitaarspelen. Mijn favoriete vakken op school zijn gym en geschiedenis. Helaas mag ik officieel nog geen gym geven. Ik heb 2 van de 3 blokken van de gymopleiding afgerond, maar ik kan nog niet aan blok 3 beginnen omdat er op dit moment nog geen plekken beschikbaar zijn. Geschiedenis heeft ook mijn interesse en dan vooral het tijdvak Wereldoorlogen. Ik heb daar al veel documentaires over gekeken en het is mijn favoriete onderwerp om les over te geven.
Ik heb erg veel zin om te beginnen op de Willem van Oranje school en hopelijk gaan we volgend jaar een ‘normaal’ en leuk schooljaar tegemoet.

Vriendelijke groet,
Meester Daniël