Nieuwe collega’s

Vanaf het nieuwe schooljaar verwelkomen wij 2 nieuwe collega’s. Anke Schut (onderwijsassistente) en Sara van de Beek (LIO-stagiaire). Van harte welkom in ons team!

Via deze weg wil ik me graag aan u voorstellen: ik ben Anke Schut, 34 jaar, getrouwd met Edwin en samen hebben wij drie kinderen in de leeftijd van 7, 5 en 2. Ik woon in Barneveld, dus sommigen zullen me vast al kennen.

Na de zomervakantie werk ik op maandag en dinsdag als onderwijsassistent op de WVO, waar ik erg veel zin in heb!

Tijdens de lockdown in 2020 waarin ik mijn eigen kinderen lesgaf, ontdekte ik dat ik dit wel erg leuk vond. Het ‘juf’ zijn is echt gaan kriebelen in die maanden. Al snel daarna besloot ik me te laten omscholen. Het afgelopen jaar ben ik druk bezig geweest met de opleiding tot onderwijsassistent. Deze rond ik in juli af, de laatste loodjes nog.

Ik vind het fijn om lekker buiten in de tuin bezig te zijn of een boek te lezen. Spelletjes doen en creatief bezig zijn behoren ook tot mijn hobby’s. Verder hoop ik dat ik snel weer mijn taken als cateringcoördinator bij de Alpha-cursus van de kerk kan oppakken.

Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan en nieuwe collega’s, ouders en kinderen te ontmoeten. Voor nu wens ik jullie allemaal een fijne zomer en tot na de vakantie! 

Een lieve groet, Anke Schut 

 

Hallo allemaal, 

Ik ben Sara van de Beek, 21 jaar oud en ik kom vanaf september een half jaar stage lopen in groep 4. Dit is niet mijn eerste keer op de Willem Van Oranje School. Een jaar geleden ben ik hier ook al een half jaar op school geweest. Maar ik had het zo naar mijn zin dat ik hier ook mijn afstudeerstage kom doen!

Naast de PABO vind ik het leuk om met mijn vriendinnen op pad te gaan of om buiten in de tuin bezig te zijn. Verder ben ik creatief en hou ik van een praatje maken.

Ik kijk erg uit naar de aankomende periode! 

Groetjes juf Sara