UITGELICHT

Nieuwsflits december

do 20 december -  De nieuwsflits van december is geplaatst. Daarin ook nieuws over de benoeming v...

Lees meer »

Nieuwsflits november

do 29 november -  We hebben weer een nieuwsflits geplaatst, die van de maand november. Die kunt u volg...

Lees meer »

Nieuwsflits oktober

do 1 november -  De nieuwsflits van oktober is geplaatst. Daarin ook info over de school op Veller. U...

Lees meer »

MEDEDELINGEN

Wilt u uw kind aanmelden?

Wilt u informatie over de school?

Neem contact met ons op.

Beste ouders, 

Het schooljaar zit er al weer bijna op. We hebben gisteren een fijn afscheid gevierd van juf Gea en juf Maayke. juf Gea vond het bronzen beeldje wat ze kreeg van de kiinderen heel mooi! (zie foto's op deze site).

Morgen gaan we afscheid nemen van juf Jolien en dan hebben we volgende week nog een druk weekje. We gaan de film kijken van groep 8 en de kinderen van groep 8 komen snoepstrooien. Donderdag gaan we onze tafeltjes en stoeltjes schoonmaken en 's middags hebben we dan een gezellige spelletjesmiddag. Vrijdagochtend gaan we tot besluit samen pannenkoeken eten met groep 6, dus dat wordt vast een zoet einde van het schooljaar ;-)

We wensen jullie allemaal een hele fijne zomervakantie toe en tot ziens in het nieuwe schooljaar!

Hartelijke groet juf Gea en juf Willemieke

 

Beste ouders,

Het schoolreisje naar Ouwehands Dierenpark was geslaagd! Het was lekker schoolreisweer en de afwisseling tussen dieren bekijken en spelen was top :-)

Beste ouders,

De acht schoolweken in dit nieuwe jaar zijn weer omgevlogen! We maakten citotoetsen, hadden een themaweek en twee projectweken en ga zo maar door. De afsluitingsavond van het project veriep heel goed. De kinderen waren trots op de Kahoot die ze samen hadden gemaakt en meester Thimo was een goede quizmaster.

Ook oefenen we nog steeds in de omgang met elkaar. We leren steeds meer rekening te houden met andere kinderen en dingen eerlijk te zeggen. Het samenwerken in de groep met elkaar gaat steeds beter en dat is fijn! Ook geven we elkaar complmenten. Complimenten krijgen, maar ook geven, maakt blij :-)

Meester Thimo zal na de voorjaarsvakantie nog twee weken bij ons zijn en dan moeten wij helaas afscheid van hem gaan nemen. 

We hopen dat het steeds weer een beetje beter gaat met juf Gea. Het is zeker fijn, als ze over een poosje weer op maandag bij ons kan zijn.

Maar nu eerst genieten van onze welverdiende voorjaarsvakantie!

Tot ziens op 5 maart.

 

Beste ouders,

Drukke, maar ook gezellige weken liggen achter ons. Sinterklaas kwam langs en de leukste surprises werden weer gemaakt. We hadden een gezellige middag.

 

 

Gelukkig gaat het weer wat beter met juf Gea en begint zij waarschijnlijk weer na de kerstvakantie.

Ook vinden we het fijn dat meester Gert af en toe bij ons langskomt in de klas. We oefenen om beter met elkaar om te gaan en meer rekening met elkaar te houden, want dat is heel belangrijk!

 

 

We waren best trots op onze rapporten en gaan ook in januari heel goed ons best doen als de Cito-toetsen aan de beurt zijn. 

Maar nu eerst over een paar dagen kerstvakantie. Deze weken mochten wij de verhalen van de geboorte van de Heere Jezus weer horen. En het blijft zo heel bijzonder. Heel gewoon kwam hij bij ons op aarde......maar wat een wonder! 

Wij wensen iedereen fijne kerstdagen toe en een goede vakantie! Tot in het nieuwe jaar, 2018!

Hartelijke groeten van juf Gea, meester Thimo en juf Willemieke

 

Beste ouders,

We zitten alweer in de week voor de herfstvakantie. We oefenen veel met tempolezen. Ook blijven de tafels erg belangrijk! Veel kinderen hebben hier best moeite mee....thuis oefenen helpt dan echt! Herhaling,herhaling,herhaling. Dus als er een vrij momentje is in de herfstvakantie is dat fijn :-)

Maar ook lekker genieten natuurlijk. Een hele fijne vakantie gewenst en tot maandag 23 oktober!

Groeten van groep 5 en de meester en juffen

 

 Beste ouders van groep 5,

De kop is er af! Wij zitten al weer bijna drie weken op school en vinden het stoer om in groep 5 te zitten. We zitten nu in een lokaal boven. 

In groep 5 is lezen erg belangrijk, maar dan ook echt begrijpen wat je leest. De tafels tot en met 10 moeten we eigenlijk wel echt voor de kerst kennen, dus als we daar nog moeite mee hebben, moeten we daar veel mee oefenen. Op school, maar ook thuis.

We hebben nu ook voor het eerst Geschiedenis en Aardrijkskunde gehad. Dat is wel echt interessant! 

En een meester in de klas, die helpt ons vaak de ochtenden en soms ook middagen met van alles en nog wat. Hij heet meester Thimo. Fijn hoor zo'n hulpmeester er bij!

Groeten van groep 5 en juf Gea en juf Willemieke

U bevindt zich hier: Schooljaar » 2017-2018 » Groepen » Groep 5

CONTACT

Lange Voren 88, 3773 AS Barneveld
Tel: 0342 490651, E-mail

Willem van Oranje is een basisschool van Stichting Hervormde Scholen
De Drieslag. Meer informatie hierover vindt u op www.dedrieslag.nl