Peuteropvang

Op de Willem van Oranjeschool hebben wij een peuteropvang en een BSO.  Zo zorgen wij voor een doorgaande leerlijn van 2-13 jaar.

Aanmelden voor kinderopvang

Onze peuteropvang is geopend op alle morgens van maandag, dinsdag donderdag en vrijdag van 8.15 – 12.15 uur. Wij hebben één stamgroep per dagdeel. De stamgroep bestaat uit maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 4 jaar.

Op deze locatie kunt u met uw peuter terecht voor VVE. VVE staat voor: Voor- en Vroegschoolse Educatie. Wij hebben een speciaal programma om kinderen te begeleiden waarbij de taalontwikkeling is vertraagd.

Voor rechtstreeks contact: 06-21618656

Buitenschoolse opvang

We kunnen zowel voor schooltijd vanaf half 8 als na school tot 18:00 uur opvang voor u regelen. Op basis van het aantal aanmeldingen wordt bepaald of dit ook op locatie mogelijk is. Neemt u hiervoor met ons contact op: info@kindcentradedrieslag.nl Wij hebben één stamgroep per dag. De stamgroep bestaat uit maximaal 20 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.

Documenten downloaden

Al onze beleidsplannen, protocollen en GGD inspectierapporten hebben we voor u bij elkaar gezet. Klik op de onderstaande link, ga naar het mapje ‘Kinderopvang’ en u vindt daar alle documenten.

Verdere informatie kunt u hier downloaden

 

Samenwerken met ouders

Uw kind is kostbaar. En dus snappen we dat het spannend kan zijn om een deel van de opvoeding uit handen te geven. Daarom werken we graag nauw samen met u als ouder. U kent uw kind namelijk als geen ander. Uitgangspunt is altijd een vertrouwensband waarin u als ouder meepraat, meedenkt en meebeslist over de ontwikkeling van uw kind.