Groep 4

Groepsinformatie groep 4

Leerkrachten 

Juf Sara is er op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag staat juf Willemieke voor de klas. Juf Sara is er ook op vrijdag, dan geeft ze extra ondersteuning in de groep. 

Belangrijk 

In groep 4 is het oefenen met de tafels heel belangrijk! Fijn als jullie dat ook thuis willen doen, dan worden deze beter geautomatiseerd. Veel leeskilometers maken dit jaar is goed, zowel thuis als op school.

Groepsplannen 

Op school werken we met groepsplannen. Hierin staat precies beschreven welke doelen we per vak de komende periode gaan behandelen en welke specifieke aandacht uw zoon/dochter nodig heeft. Ook werken we met hulpplannen voor specifieke hulp aan leerlingen voor bijvoorbeeld rekenen en lezen.

Uitjes 

In groep 4 hebben we verschillende uitjes. Wanneer we een uitje hebben, wordt u daarvan tijdig op de hoogte gesteld. Mochten we hierbij de hulp van ouders ter begeleiding nodig hebben, ontvangt u bericht via Parro. 

Spreekbeurt/boekenbeurt 

De kinderen krijgen 1x per jaar een vertelbeurt. T.z.t. volgt hierover meer informatie. 

Contact 

Mocht er iets zijn of wilt u wat doorgeven? Wij zijn bereikbaar op Parro of via de mail sara@wvobarneveld.nl en willemieke@wvobarneveld.nl 

 

 

Juf Sara

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

sara@wvobarneveld.nl

Juf Willemieke

woensdag en vrijdag

willemieke@wvobarneveld.nl